Fons Hulsman

Opgegroeid in Salland op een bedrijf met 250 zeugen gesloten. Na de HAS 13 jaar gewerkt bij ForFarmers, waarbij zeven jaar als droogvoerspecialist en daarna zes jaar als brijvoerspecialist.

Het contact met de klant stel ik centraal in een markt waarin ondernemers groeien in aantal varkens en ondernemerschap, daardoor is er steeds meer vraag naar specialistische kennis. In deze markt heb ik mijzelf verder kunnen ontwikkelen en het werk altijd met veel voldoening kunnen uitvoeren. Door de groei van volume van voerleveranciers kreeg ik echter het gevoel dat de kloof tussen de voerleverancier en de afnemer steeds groter werd.

Tijdens mijn werk kwam ik in aanraking met een groep varkenshouders die zelf bedrijfseigen voersamenstellingen beheerden. Deze eigen samenstelling werden altijd bij meerdere voerleveranciers neergelegd.  Vervolgens werd d.m.v. een eerlijk vergelijk op basis van kwaliteit en prijs de keus bepaald. Deze werkwijze sprak mij aan en heeft me doen besluiten om in 2014 Hulsman Nutritie en Advies BV op te richten zodat ik me optimaal kon inzetten voor de ondernemer van de toekomst. De klantgerichte aanpak door bedrijfseigen samenstellingen zal zich steeds verder door ontwikkelen omdat de ondernemer van de toekomst zich meer richt op het business to business model.

Na een aantal jaren alleen gewerkt te hebben met een jaarlijkse stijgende omzet heb ik besloten om de factor arbeid uit te breiden. Door de inzet vanaf juli 2018 van Roy Nieuwenhuis zijn we in staat om meer het accent te leggen op voeding in relatie tot fokkerij, management en inzet van stalpersoneel. Deze gewijzigde aanpak heeft geleid tot de naamwijziging in FarmNutritie, waarmee we nog beter kunnen aangeven waar we elke dag mee bezig zijn.

© FarmNutritie 2018. Alle rechten voorbehouden. Klik hier voor onze privacy verklaring.